Tõrva turism

Tule Tõrva koos lemmikuga – koerte eest hoolitseb Tõrva Koertehotell

Puhkama sõitmine on paljudele peredele keeruline, sest tuleb leida keegi tegelema neljajalgse sõbraga või leida võimalusi lemmikloom kaasa võtta. Tõrva saad koera muretult kaasa võtta – lemmikloomade eest kannab hoolt Tõrva Koertehotell.

Tõrva külje all Patkülas avas ettevõtlik perekond hotelli inimeste parimatele sõpradele – koertele. Neljajalgsed saavad seal nii lustida, hoolitsusi nautida kui jääda turvalisse keskkonda mitmeks päevaks.

Hoones on reguleeritav põrandaküte karedamate keraamiliste plaatidega, et käpad ei libiseks. Bokside
vaheseinad on veekindlast vineerist, net koerad ei näeks üksteist ja saaksid rahuneda, bokside uksed on turvalise suurusega võrgusilmaga, kuhu koer ei saa käppa- või hambaidpidi kinni jääda. Kõik pinnad on kergelt puhastatavad ja desinfitseeritavad. Bokse on hoones kümme, neist kaks saab omavahel ühendada, kui hoidu tuleb ühe pere mitu looma või siis üks väga suur koer.

Korralik groominguruumi sisseseade võimaldab teha karvahooldust, nii pesu, aluskarva eemaldust kui lihtsamaid lõikusi. Samuti on võimalik lasta lõigata oma lemmiku küüsi. Veel üks pakutav teenus on
massaaž. Koertehotelli perenaine Maie Oja on läbinud Eesti Massaažikooli aastase loomamassaaži kursuse (hobused, koerad) ning saanud loomamassööri 5. taseme kutse. Massaaž on eriti sobiv traumadest-operatsioonidest taastuvatele või sportkoertele.

Tõrva Koertehotelliga saab ühendust võtta telefonil 518 0876 või e-posti aadressil torva.koertehotell@gmail.com. Vaata Koertehotelli tegemisi nende Facebooki lehelt Tõrva Koertehotell.